Lad vores specialister bidrage med en unik viden og opbygget erfaring

 

IKR Consulting Group skaber gennemsigtighed omkring dine indkøbsaftaler. Vores specialister er involveret i aftalernes samlede livscyklus og bidrager til at fastholde fokus på og vedligeholde hver enkelt aftale, således at alle aftaler forbliver aktive og målrettede jeres behov.

Dermed opnås den fulde gevinstrealisering via løbende forbedringer samt innovation i aftalerne. Vi sikrer en proaktivitet gennem jeres aftalers levetid, således at der hele tiden bliver fulgt op på aftalerne.

Aftaleopfølgning sker ved konstruktive dialogmøder med jeres leverandører, at sikre den aftalte kvalitet og prissætning, overholdelse af korrekt leveringstid og varen/tjenesteydelsen matcher jeres formål med indkøbet og det behov, der skal dækkes.

Herudover sørger vi for at opsige og forlænge jeres aftaler, hvor det giver mening, således at dette sker proaktivt og vi derved undgår unødvendige og, som oftest, dyre og ufordelagtige forlængelser af eksisterende aftaler.
1

Analyse

Vi har udviklet et unikt analysekoncept, som sikrer dig solide besparelser, selv på dine bedste aftaler.

 

2

Udbud

Vi kan bistå med konkurrenceudsættelse af områder, som kræver handling omgående eller hvor det er fordelagtigt, at udbud forestås af en uvildig samarbejdspartner.

 

3

Aftalestyring og -opfølgning

Ved at kickstarte jeres aftalestyring og opfølgning på aftaler, giver vi jer muligheden for at tænke nyt ved at få overblikket tilbage.

 

 


 

Kontakt os i dag, og bliv klogere på, hvordan vores ydelser kan være en fordel for jeres organisation.